Leven

Geplaatst op 7 november 2014 | door Xandra Boersma

0

Auto’s kopen voor dummies

Een auto kopen klinkt voor menigeen waarschijnlijk als een echt mannenklusje. Niets is echter minder waar, want met deze handige checklist van Autoscout24 kan iedereen zich in een handomdraai de juiste nieuwe auto toe-eigenen. Kom maar op met die hippe bolide! 

Het doet een beetje pijn in mijn hart, maar ik moet toch toegeven: als het op autokennis aankomt dan delven de vrouwen in mijn omgeving – inclusief ikzelf inderdaad – toch echt het onderspit. Auto’s zijn vaak niet echt onze hobby, laat ik het zo zeggen. Dat neemt niet weg dat een auto wel verdomde praktisch is, zeker nu de winter weer voor de deur staat en fietsen niet altijd een pretje is. Maar waar moet je op letten bij het kopen van een auto?

Om die vraag te beantwoorden heeft Autoscout24 een handige interactieve graphic in elkaar gezet. Hierin wordt precies uitgelegd waar je op moet letten als je een tweedehands auto gaat kopen. Hoe de lak eruit ziet zullen we zelf wel kunnen beoordelen, maar hoeveel kilometer staat er op de teller en hoe staat het met het profiel van de banden? Download de graphic, klik op de onderstaande icoontjes voor meer informatie en je hebt geen man meer nodig!

 

Checklist infograhic

Uitgelichte foto: Lauri Suokas


Tags: , , , , , , , , , ,


Over de auteur

Xandra (25) is een afgestudeerd journaliste uit Groningen en werkt nu bij New Publishers. Ze houdt van shoppen, zonvakanties, snowboarden en series kijken, maar heeft vooral een passie voor mode en beauty. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de nieuwste trends, die ze natuurlijk graag met ons deelt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑