Algemeen

Geplaatst op 15 april 2013 | door Xandra Boersma

2

Autotest: de making-of

In iedere editie van ZIJ staat een autotest, maar hoe doen we eigenlijk zo’n test? Speciaal voor jullie maakten we een making-of van de nieuwste autotest. Binnenkort in ZIJ, maar nu al online: de Audi A3 Sportback!

Nadat wij bedenken welke auto we willen testen voor de volgende editie van ZIJ, nemen we contact op met Ben Hendriks. Hij is commercieel manager bij Century Autolease en chauffeur van zowel de safety als de medical car op de TT-baan in Assen. Omdat wij zelf niet de grootste auto-experts zijn, nemen we hem mee tijdens het testen van de auto.

Tijdens het rijden vertelt Ben ons vervolgens alles over de auto waar we in zitten. In dit geval is dat de Audi A3 Sportback. Een gloednieuwe auto die wat ons betreft zeker op onze persoonlijke parkeerplek mag komen staan, maar wat Ben er van vindt? Dat lees je binnenkort in de nieuwste ZIJ!

Beeld: Erik Vos


Tags: , , , , , , ,


Over de auteur

Xandra (25) is een afgestudeerd journaliste uit Groningen en werkt nu bij New Publishers. Ze houdt van shoppen, zonvakanties, snowboarden en series kijken, maar heeft vooral een passie voor mode en beauty. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de nieuwste trends, die ze natuurlijk graag met ons deelt.2 Responses to Autotest: de making-of

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑