Media&cultuur

Geplaatst op 24 april 2014 | door Xandra Boersma

0

Dubbel genieten bij Touché

Wat is er leuker dan genieten van een heerlijke maaltijd, terwijl je ondertussen naar prachtige kunstwerken kijkt? Daarom is restaurant Touché in Assen een samenwerking aangegaan met het eveneens Assense Le Art Gallery.

‘We vinden het belangrijk dat kunstenaars een platform krijgen om hun kunst te exposeren’, aldus Karin en Michel van Touché. Daarom kun je op de verdieping boven het restaurant al verschillende kunstwerken bekijken en is er nu een workshop die je kunt volgen.

Op 3 en 21 mei aanstaande geeft Lê Tiên Hùynh van Le Art Gallery een workshop Anders kijken door kunst in Touché. Na afloop wordt er een heerlijk diner geserveerd, geïnspireerd op de schilderijen uit de workshop. Een bijzondere avond dus!

Meer informatie verkrijgen en aanmelden kan bij Lê van Le Art Gallery
via 0629102240 of Restaurant Touché via 0592-769069. 

Touche


Tags: , , , , , , , , , , ,


Over de auteur

Xandra (25) is een afgestudeerd journaliste uit Groningen en werkt nu bij New Publishers. Ze houdt van shoppen, zonvakanties, snowboarden en series kijken, maar heeft vooral een passie voor mode en beauty. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de nieuwste trends, die ze natuurlijk graag met ons deelt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑