Mode&beauty

Geplaatst op 7 mei 2015 | door Geeske de Vries

0

Een stralende huid én rustige geest

De balans van je huid herstellen en tegelijkertijd je geest tot rust brengen. Klinkt goed, toch? En het kan. Met Ayurvedische producten, zoals die van Sundᾶri Skin Care.

Sundᾶri betekent “beautiful women” in het Sanskriet en staat voor schoonheid van binnenuit. Het merk is door drie mensen opgericht, onder wie topmodel Christy Turlington. De huidverzorgingsproducten van Sundᾶri combineren principes uit de Ayurveda – een oude Indiase gezondheidsleer – met geneeskrachtige, natuurlijke kruiden. De warme, zacht geurende oliën ontspannen je geest en de krachtige ingrediënten herstellen en voeden je huid en laten deze weer stralen. Of je nu een behandelingsritueel in een spa ondergaat of de producten thuis gebruikt, Sundᾶri is een “journey for the senses”. Je waant je in een resort in India!

Voor body, mind & spirit
Het merk kent vier basislijnen: Nurturing, Healing, Supplifying en Firming, voor respectievelijk de jonge huid, de gevoelige huid en de droge en rijpere huid. Deze lijnen bestaan uit reinigers die de huid in evenwicht brengen, essentiële oliën die de huid voeden en moisturizers die de vochtbalans in de huid helpen te verbeteren. Dit past bij het driestappensysteem van Sundari: reinigen, voeden en hydrateren. Veel verschillende producten dus, maar allemaal met een doel: zorgen voor harmonie in body, mind & spirit.

Bij diverse salons in Nederland en België kun je Sundᾶri-spabehandelingen ondergaan. Kijk voor meer informatie op de website van Sundᾶri.Over de auteur

Geeske (33) werkt als journalist bij New Publishers in Groningen. Ze houdt van dansen, is onlangs begonnen met turnen, kijkt graag films en series, en probeert in alle opzichten bewust en gezond te leven.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑