Algemeen

Geplaatst op 25 april 2014 | door Xandra Boersma

0

Hé blogger, we zoeken jou!

Als magazine is het belangrijk om af en toe eens te verfrissen. Zo blijf je up to date en interessant voor je lezers. Voor een online magazine geldt dit uiteraard ook en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe bloggers.

Vrouwen die kunnen en willen schrijven. Die het leuk vinden om ZIJ magazine één keer per maand te voorzien van een leuk artikel over wat ze bezig houdt. We zijn op zoek naar leuke, interessante, grappige, spannende of bijzondere bloggers.

Ben jij een echte zakenvrouw die nog nooit van een glazen plafond gehoord heeft? Reis jij de hele wereld over voor je werk? Of doe je gewoon iets bijzonder leuks wat jij het vermelden waard vindt en lijkt het je leuk om maandelijks je verhaal kwijt te kunnen op ZIJ?

Stuur dan snel een mailtje naar xandra@newpublishers.nl met daarin een korte omschrijving van wie je bent, wat je doet en waarover je wilt bloggen.


Tags: , , , , , , , , ,


Over de auteur

Xandra (25) is een afgestudeerd journaliste uit Groningen en werkt nu bij New Publishers. Ze houdt van shoppen, zonvakanties, snowboarden en series kijken, maar heeft vooral een passie voor mode en beauty. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de nieuwste trends, die ze natuurlijk graag met ons deelt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑