Mode&beauty

Geplaatst op 12 september 2014 | door Xandra Boersma

0

Klassieke vingers

Een klassieke sprankeling die iedere vrouw begeert, zo noemt Guess de sieraden uit haar nieuwe collecties voor het najaar. En sprankelend is het zeker, want de ringen en oorbellen zijn voorzien van flink wat kristallen.

De collecties genaamd Circles of Life en Crystal Eternity symboliseren de wederopstanding van de romantiek en bestaan uit verschillende ringen met bijpassende oorbellen in goud, zilver en rosé. Geschikt voor iedere outfit dus.

Door het gebruik van een vernieuwde zetting en verfijnde smeedtechnieken krijgen de ringen met gedraaide details en pavé kristallen instant elegantie. De talloze kristallen zijn verwerkt in een patroon dat symbool staat voor de ineengestrengelde levens van twee geliefden. De bijpassende oorbellen maken het helemaal af, je hebt dus geen andere sieraden meer nodig.

 


Tags: , , , , , , , , , , , ,


Over de auteur

Xandra (25) is een afgestudeerd journaliste uit Groningen en werkt nu bij New Publishers. Ze houdt van shoppen, zonvakanties, snowboarden en series kijken, maar heeft vooral een passie voor mode en beauty. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de nieuwste trends, die ze natuurlijk graag met ons deelt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑