Mode

Geplaatst op 24 september 2013 | door Geanne Schutter

0

Koninklijke sieraden uit Denemarken

Het Deense merk Dyrberg/Kern komt dit najaar met een gloednieuwe collectie die je niet wilt missen. De Royal Collection bevat luxe sieraden die overgoten zijn met een laagje koninklijke glamour. Met de handgemaakte sieraden uit Denemarken is een heus kroonjuweel binnen handbereik.

Dyrberg/Kern

Smaragdgroen
Weelderige oorbellen, oversized armbanden en grove kettingen met prachtige versieringen. Dyrberg/Kern heeft rijkelijk gestrooid met smaragdgroene edelstenen om de collectie onder te dompelen in de wereld van royal glamour. De edelsteen komt in vele sieraden terug, van oorbellen tot armbanden en in de statement-kettingen die je beslist niet over het hoofd ziet.

dyrbergkern-aw13-334217_maza_ss_black-eu45-big

Gunmetal
Naast de heldergroene stenen is gekozen voor zwarte sieraden met een stoere uitstraling. Dit gunmetal geeft een edgy look, maar kan tegelijk heel trendy zijn. Armbanden, horloges en kettingen zijn verfraaid met Swarovski kristallen en zijn één en al glinstering. Combineer er lustig op los en zie met welke spannende creaties jij de deur uit gaat.


Tags: , , ,


Over de auteur

Geanne Schutter (24) studeert journalistiek en blogt in haar vrije tijd graag over allerlei zaken die met beauty te maken hebben. Daarnaast dagdroomt ze veel en schrijft ze romans die ze ooit hoopt uit te geven.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑