Geplaatst op 14 maart 2014 | door Xandra Boersma

Love your twist

Sinds kort hoef je niet meer naar de winkel om leuke outfits van kledingmerk Sandwich in te slaan. Om de lancering van hun webshop te vieren lanceert het merk de Love your Twist-campagne, waar jij een heel leuk extraatje aan over kunt houden.

Iedere vrouw heeft iets dat haar onderscheid van de rest, een persoonlijke twist. Deze twist is de inspiratie voor iedere nieuwe collectie van Sandwich. Omdat het merk graag wil weten wat de vrouw die hun kleding draagt onderscheid, dagen ze jou nu uit om jouw eigen persoonlijke twist te delen via het online scrapbook op de website van Sandwich.

Dit scrapbook kun je maken met behulp van zowel tekst als beeld en hij kan via social media met vriendinnen gedeeld worden. Iedere week krijgt de deelnemer met de leukste twist een complete Sandwich-outfit ter waarde van 175 euro.


Tags: , , , , , , , , , , ,


Over de auteur

Xandra (25) is een afgestudeerd journaliste uit Groningen en werkt nu bij New Publishers. Ze houdt van shoppen, zonvakanties, snowboarden en series kijken, maar heeft vooral een passie voor mode en beauty. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de nieuwste trends, die ze natuurlijk graag met ons deelt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑