Mode&beauty

Geplaatst op 19 april 2013 | door Xandra Boersma

0

Mode voor ‘inbetweenies’

Hoewel mensen soms anders denken, is mode echt niet alleen geschikt voor vrouwen met een size zero. Dat bewijst styliste Edith Dohmen, zelf een maatje 44, met haar eerste collectie.

COMBINATIE_22

De collectie die haar eigen naam draagt is speciaal gemaakt voor vrouwen die tussen de gangbare en grote maten invallen, Edith noemt hen ‘inbetweenies’ noemt. De kledingstukken zijn dan ook verkrijgbaar in de maten 42 tot en met 48.

Omdat zij zelf ook deze maat draagt weet de ontwerpster precies hoe ze rekening moet houden met een wat voller figuur. Edith: ‘Rondingen komen beter tot hun recht. Ik let daarbij niet alleen op borsten of heupen, maar bijvoorbeeld ook op bovenarmen. Dankzij de uitgekiende maatvoering kies je bovendien de perfecte maat.’

Combinaties
Alle items uit de collectie vallen binnen drie thema’s: Ladylike, Simplicity en Rebel. Deze zijn onderling natuurlijk ook weer met elkaar te combineren. De styliste in Edith straalt dan ook door op de website, waar de kledingstukken niet alleen apart, maar ook als combinatie te zien zijn. Een complete outfit shoppen is dus zeker een optie.

De kleding van Edith Dohmen wordt verkocht via haar webshop en varieert in prijs
tussen 99 euro voor een blouse of een rok tot 279 euro voor een blazer.


Tags: , , , , , , , , ,


Over de auteur

Xandra (25) is een afgestudeerd journaliste uit Groningen en werkt nu bij New Publishers. Ze houdt van shoppen, zonvakanties, snowboarden en series kijken, maar heeft vooral een passie voor mode en beauty. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de nieuwste trends, die ze natuurlijk graag met ons deelt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑