Mode&beauty

Geplaatst op 28 november 2013 | door Xandra Boersma

0

Modieus avondje uit

Heerlijk shoppen met flinke kortingen én kans op leuke prijzen tijdens een gezellige vriendinnenavond. Dat is Follow Fashion’s Night Out. 

Op vrijdagavond 20 december organiseert de webshop en modeblog Follow Fashion de eerste Follow Fashion’s Night Out in het News Cafe in Groningen. Tijdens dit shopping event is er niet alleen ruimte voor het kopen van leuke kleding en accessoires, je kunt ook genieten van een modeshow en verschillende leuke prijzen winnen.

De toegang tot de Follow Fashion’s Night Out is gratis, maar vol is natuurlijk wel vol. Wil je zeker zijn van een plekje op de gastenlijst? Stuur dan een mail naar Francheska van Follow Fashion via francheska@followfashion.nl met je naam en die van eventuele vriendinnen die je mee wilt nemen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk je toegangsbewijs via de mail. Vergeet daarnaast niet je aan te melden bij het event op Facebook, ook dat is een vereiste. Veel plezier!


Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteur

Xandra (25) is een afgestudeerd journaliste uit Groningen en werkt nu bij New Publishers. Ze houdt van shoppen, zonvakanties, snowboarden en series kijken, maar heeft vooral een passie voor mode en beauty. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de nieuwste trends, die ze natuurlijk graag met ons deelt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑