Mode&beauty

Geplaatst op 15 november 2013 | door Xandra Boersma

0

OPSOBJECTS is verliefd op Ibiza

Eerst was het een bioscoopfilm, toen een serie en nu is er zelfs een armbandenlijn gebaseerd op Verliefd op Ibiza. Het Italiaanse accessoirelabel OPSOBJECTS is helemaal fan en besloot hun nieuwste collectie armbanden te baseren op de succesvolle Nederlandse film.

De Verliefd op Ibiza-collectie van OPSOBJECTS bestaat uit zes OPS!Love-armbanden, te herkennen aan het opvallende hartvormige bedeltje. Hier is een stalen bedeltje aan toegevoegd met het logo van de film.

De armbanden zijn stijlvol en opvallend. Uit de zes kleuren die gekozen zijn voor de Verliefd op Ibiza-collectie is er altijd wel eentje die bij jou past. Of misschien wel meerdere. Voor elke outfit één, bijvoorbeeld.

naamloos

De armbanden uit de Verliefd op Ibiza-collectie van OPSOBJECTS zijn verkrijgbaar voor 39 euro per stuk.


Tags: , , , , , , , , , ,


Over de auteur

Xandra (25) is een afgestudeerd journaliste uit Groningen en werkt nu bij New Publishers. Ze houdt van shoppen, zonvakanties, snowboarden en series kijken, maar heeft vooral een passie voor mode en beauty. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de nieuwste trends, die ze natuurlijk graag met ons deelt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑