Mode&beauty Iggy Azalea en Steve Madden

Geplaatst op 19 februari 2015 | door Xandra Boersma

0

Opvallende schoenensamenwerking: Iggy Azalea en Steve Madden

We gaan terug naar de jaren negentig deze zomer. Als het aan rapper Iggy Azalea ligt ten minste. Voor schoenenlabel Steve Madden ontwierp zij een collectie vol neopreen, opvallende printjes en gigantische platforms. 

Een opvallende collectie is het, op z’n zachtst gezegd. Gelukkig heeft de Australische ontwerpster zelf dat ook door, Iggy zegt over de door haar ontworpen schoenen namelijk het volgende: ‘They are a total reflection of me: unapologetic, loud, and fun.’ Perfect voor Steve Madden, want het label zelf staat eveneens bekend om hun veelal opvallende ontwerpen. Wat waarschijnlijk de reden is dat Iggy vaak op een paar Steve Madden’s gespot wordt. Een samenwerking kon dan ook niet uitblijven.

De schoenencollectie met de naam The New Classics is verkrijgbaar vanaf april dit jaar, online en in de winkels. In het Noorden wordt Steve Madden onder meer verkocht bij Invito.


Tags: , , , , ,


Over de auteur

Xandra (25) is een afgestudeerd journaliste uit Groningen en werkt nu bij New Publishers. Ze houdt van shoppen, zonvakanties, snowboarden en series kijken, maar heeft vooral een passie voor mode en beauty. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de nieuwste trends, die ze natuurlijk graag met ons deelt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑