Mode&beauty

Geplaatst op 14 december 2013 | door Xandra Boersma

0

Partyproof pumps

De vrolijke versieringen en sprankelende lichtjes komen je van alle kanten tegemoet deze dagen, dat kan maar één ding betekenen: het is bijna kerst! Daarom is dit het moment om op zoek te gaan naar een outfit voor de feestdagen. Met het perfecte paar schoenen natuurlijk.

Of je nou kiest voor een Little Black Dress, een fijne maxi skirt of juist op stoer gaat met een jumpsuit: bij iedere outfit hoort een goed paar schoenen. Voor de feestdagen is dat perfecte paar partyproof en fashionable. Mét hoge hak natuurlijk. Ook al kun je er niet zo goed op lopen, niemand die het ziet tijdens het kerstdiner, toch?

Een veel gekozen kleur voor de partyschoenen is zwart. Dat is ook niet zo vreemd, want zwart is chic, sophisticated en ook best een beetje stoer. Kies bijvoorbeeld voor een exemplaar met jeans-detail zoals G-star dat doet of ga voor op en top vrouwelijk met dunne bandjes en kleine kristallen zoals Elisabetta Franchi. De mogelijkheden zijn eindeloos!

partypumpsDolcis, Elisabetta Franchi, Manfield
Invito, Peter Hahn, Gaudi


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteur

Xandra (25) is een afgestudeerd journaliste uit Groningen en werkt nu bij New Publishers. Ze houdt van shoppen, zonvakanties, snowboarden en series kijken, maar heeft vooral een passie voor mode en beauty. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de nieuwste trends, die ze natuurlijk graag met ons deelt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑