Mode&beauty

Geplaatst op 29 oktober 2014 | door Xandra Boersma

0

Tijd voor een feestje!

Wie zegt dat je pailletten en glitters alleen kunt dragen met kerst? Ieder feestje wordt direct een stuk leuker in een fijne jurk die op en top feest uitstraalt. Dat weet ook Simone van Trojen van LaDress en daarom ontwierp zij een collectie vol perfect passende avondjurken.

Let’s dress up, it’s party time! Zo klinkt de slogan van de nieuwe collectie van LaDress bestaande uit jurken die stuk voor stuk flatterend zijn voor je figuur en gemaakt worden van verschillende prachtige stoffen. Van zwoele witte maxi-dresses tot sexy cocktailjurkjes en de klassieke Little Black Dress; in deze collectie vind je het allemaal. Dus ga snel shoppen en kies jouw favoriet, want zeg nou zelf: met een van deze beauty’s in je kast is het toch altijd tijd voor een feestje?

De collectie wordt overigens getoond door onze eigen Kim Feenstra, een extra reden om eens even een kijkje te nemen!

De jurken van LaDress zijn verkrijgbaar vanaf 199 euro via LaDress.Over de auteur

Xandra (25) is een afgestudeerd journaliste uit Groningen en werkt nu bij New Publishers. Ze houdt van shoppen, zonvakanties, snowboarden en series kijken, maar heeft vooral een passie voor mode en beauty. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de nieuwste trends, die ze natuurlijk graag met ons deelt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑