Leven

Geplaatst op 26 september 2013 | door Xandra Boersma

0

Vanavond: Ladies Business Event!

Ga op bezoek bij dertig verschillende ondernemers onder het genot van een hapje, een drankje en een heuse modeshow tijdens het Ladies Business Event.

Vanavond vindt de tweede editie van het evenement plaats in het Porsche Centrum in Groningen. Deze avond werd georganiseerd door Business Moms Nederland, een netwerk voor ondernemende moeders. Het doel van de avond is het uitwisselen van kennis en ervaring op een laagdrempelige manier.

‘Vorig jaar was een groot succes. Dit jaar gaan we het nog grootser doen’, zegt oprichtster Silvia de Bue. Maar liefst dertig verschillende ondernemers presenteren zichzelf van 19.00 tot 22.30 uur, waaronder Xsasa Bruidsmode, WerkZorg Combinatie en Mona Vie. Hoogtepunt van de avond is een modeshow van het met Maraque en de Bewustwordingshow van Sjoukje de Haas van Proud to be STOUT.

Bezoekers ontvangen een welkomstdrankje en een goed gevulde goodiebag. Daarnaast kan iedereen een foto laten maken in een gloednieuwe Porsche cabriolet.


Tags: , , , , , , , , ,


Over de auteur

Xandra (25) is een afgestudeerd journaliste uit Groningen en werkt nu bij New Publishers. Ze houdt van shoppen, zonvakanties, snowboarden en series kijken, maar heeft vooral een passie voor mode en beauty. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de nieuwste trends, die ze natuurlijk graag met ons deelt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑