Algemeen

Geplaatst op 12 november 2013 | door Xandra Boersma

1

Winactie: Atkins-pakket, inclusief boek!

Onze trouwe Facebook-fans hebben het waarschijnlijk al gezien: wij geven vijf Atkins-pakketten weg.

Omdat de feestdagen in aantocht zijn en velen van ons -ja, ik ook- daarom nog snel een paar kilootjes kwijt willen. We moeten immers piekfijn aan het kerstdiner verschijnen, om vervolgens die zorgvuldig verloren pondjes er hapje voor hapje weer aan te eten.

Deze Atkins-producten passen perfect in een koolhydraatarm dieet, maar smaken wel hartstikke lekker. Daarom mogen wij maar liefst vijf pakketten weggeven met daarin:

– het nieuwe Atkins-boek
– volkoren fusilli
– volkoren penne
– vijf mueslirepen
– chocolade hazelnootreep
– chocolade browniereep
– crispy melkchocoladereep
– chocolade kokosreep

Heerlijk toch? Dus wees er snel bij! Like onze Facebook-pagina, share en like het bericht en wie weet ben jij binnenkort de eigenaar van dit smakelijke pakket.


Tags: , , , , , , , , ,


Over de auteur

Xandra (25) is een afgestudeerd journaliste uit Groningen en werkt nu bij New Publishers. Ze houdt van shoppen, zonvakanties, snowboarden en series kijken, maar heeft vooral een passie voor mode en beauty. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de nieuwste trends, die ze natuurlijk graag met ons deelt.One Response to Winactie: Atkins-pakket, inclusief boek!

  1. Monique Peter (@spuitt_elf) says:

    Yes, eindelijk een actie waar ik het warm van krijg! Zou dit MIJN kans zijn om eindelijk eens het Atkins dieet te kunnen proberen…? Ik doe graag mee enne….fingers crossed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑