Mode&beauty

Geplaatst op 27 november 2014 | door Xandra Boersma

0

Zilveren schatjes

Trends ontstaan uit het niets en zijn voor je het je goed en wel realiseert ook zo weer verdwenen. Toch zijn er wat sieraden betreft een aantal klassiekers die altijd blijven hangen. Met de items uit de collectie van VJR Jewels haal jij zo’n tijdloos sieraad in huis.

VJR Jewels is het bedrijf van Marianne Moerman. In haar atelier ‘De Schatkamer’ in de buurt van Amsterdam doet ze er alles aan om van elk sieraad voor mannen en vrouwen een echt juweel te maken.

De Silver Darlings, oftewel zilveren schatjes, van VJR zijn simpel met een knipoog en passen bij alle kleuren van de regenboog. En daarmee natuurlijk bij iedere outfit die jij in je kast hebt hangen. Iedere sieraad is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Zo is ieder artikel gebaseerd op verschillende stijlperiodes.

De Zilver/blue collectie is eveneens een bijzondere. Daar waar de kleuren blauw en zilver vaak zorgen voor een kil resultaat, is dat hier zeker niet het geval. Dit omdat VJR ervoor heeft gekozen om navy, nachtblauw en delftsblauw toe te voegen aan de zilveren sieraden.Over de auteur

Xandra (25) is een afgestudeerd journaliste uit Groningen en werkt nu bij New Publishers. Ze houdt van shoppen, zonvakanties, snowboarden en series kijken, maar heeft vooral een passie voor mode en beauty. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de nieuwste trends, die ze natuurlijk graag met ons deelt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑